DOĞAN’DAN DP İL BAŞKANINA ZİYARET
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  DP Kocaeli İl Başkanı Levent Yağız ve yönetimini ziyaret etti.  Ziyarette  Doğan “ DP Türkiye derinliği fazla olan partidir. Demokrasi kazanımlarında çok bedel ödeyen bir parti olarak tarihe geçti. Adnan Menderes’i rahmetle anıyoruz. Muhalefet partilerin varlığı da gerekli. Yapıcı eleştiriler bize ışık tutuyor. Hanımların siyasette daha çok  yer alması gerektiğine inanıyorum” dedi. Doğan seçimlerle ilgili olarak da” Seçimlerde rakiplerime bakmam. Kendime bakarım. Çalışmalarımı ve tempomu gözden geçiririm. Rakiplerim benim tempoma ayak uydurabilecek mi bilmiyorum. Sabah 06.00 da işe başlayıp gece 24.00 lere kadar çalışıyorum. İzmit’te sürpriz bir sonuç olacağını sanmıyorum” şeklinde konuştu.

DP İl Başkanı Yağız da ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek” Siz her kesimin başkanızı oldunuz. Güzel hizmetler yapıyorsunuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817