banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN’DAN ERGÜNE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kısa bir süre önce Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevine başlayan Op. Dr. Şenol Ergüney'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan “Bizim yıllarca görev yaptığımız bir arkadaşımız gitti, yine yıllarca görev yaptığımız sevdiğimiz bir arkadaşımız genel sekreterlik görevine başladı. Önemli olan bu makamlarda kalınan süre içerisinde güzel izler, güzel işler, güzel hatıralar bırakmaktır. Şenol Hocamız daha öncede Kocaeli Devlet Hastanesi’nde başarılı hizmetler yapmış bir arkadaşımız. Kendisinin bu görevde de güzel işler yapacağına inanıyoruz“ dedi.

 

HASTA KUYRUKLARI TARİH OLDU

 

Milletvekilliği döneminde Şenol Ergüney ile başarılı çalışmalar yaptıklarını da söyleyen Doğan “Milletvekilliği dönemimde özellikle Kocaeli Devlet Hastanesi’nde uzun hasta kuyruklarının olduğu zamanlarda birlikte güzel işler yaptık. Devlet hastanemizi kuyruklardan kurtarıp, telefonla randevu almaya, laboratuvar tekniklerine kadar sağlık alanında Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptık.

 

YENİ HEDEF SAĞLIK TURİZMİ

 

Sağlık sektörü 10-15 yıl öncesine bakıldığında kıyas bile yapılamayacak aşamalara geldi. Hem milletvekili hem de belediye başkanlığım döneminde sadece İzmit’te değil tüm Kocaeli de sağlık sektörüne önemli desteklerimiz oldu. Şimdiki hedefimiz şehrimizde sağlık turizmini geliştirmekttir. Bu yöndeki çalışmalarımızda önemli aşamalar kat ettik.

 

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ÖRNEK ŞEHİR

 

Şehrimiz, sağlık sektöründe Türkiye ortalamasının üstünde bir oranda hizmet veriyor. Yapacağımız çalışmalarla şehrimizdeki bebek ölüm hızları şu ankinin daha da altına inecek. Yurt içinden, yurt dışından tedavi amacıyla kentimize hastalar gelecek. Yapacağımız bu çalışmalarla kazanan İzmit’imiz, milletimiz ve ülkemiz olacak. Biz, İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

DOĞAN’IN LİDERLİĞİNDE

 

Ziyaret ve düşünceleri için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür eden Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney de “2006 yılında başkanımızla yapmış olduğumuz güzel diyaloglarla İzmit’e geldik. O dönemin milletvekili, şimdi belediye başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın liderliğinde çok başarılı hizmetlere imza attık. Çok özel bir sinerji ve enerji içerisinde işlerimizi başardık. Teklif edilen bu yeni görevimizde de geçmişteki tecrübelerimizi yansıtmaya çalışacağız. Büyüklerimizin rehberliğinde daha güzel çalışmalara imza atmaya çalışacağız. Yıllarca hastanelerde sıra bekleyen hasta kuyruklarıyla mücadele ettik. Şimdi de hizmetin daha iyiye ulaşması için çalışmalar yürüteceğiz. Sağlık turizmi çalışmaları konusunda da üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751