DOĞAN’DAN HYUNDAİ FABRİKASI’NA ZİYARET
 Başkan Doğan, Hyundai Assan CEO’su Mong Hyun Yoo,  fabrika direktörü Ku Yong Jung ve fabrika genel müdürü Uygar Koşal tarafından sıcak ve samimi şekilde karşılandı. Ziyarette anı defterini imzalayan Başkan Doğan, bir süre önce göreve başlayan Mong Hyun Yoo’ya hayırlı olsun dileğinde bulunurken kayınpederini kaybeden Hyundai Assan  Genel Müdürü Uygar Koşal’a da taziye dileklerini iletti.

 

PİŞMANİYE FESTİVALİNE DAVET

 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “ bu fabrikanın kurulmasında ve bu hizmetin sürmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yerel yöneticiler olarak her zaman sizin yanınızdayız. Başarınız için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Bizim, sizden isteğimiz, çevre konusunda hassas olmanız, bölgemizde istihdam sağlamanız. Sizler de bu konularda hassasiyet gösteriyorsunuz” dedi. Başkan Doğan, Türkiye olarak Güney Kore ile tarihe dayalı çok iyi dostluklarımızın bulunduğunu da ifade ederek” hem ülke olarak, hem de İzmit olarak, Güney Kore ile sıkı bir dostluğumuz bulunmaktadır. Bu dostluklarımız kardeş şehirlerimiz olan Pohang ve Bak-Gu ile daha da pekişmiş durumda. Bir süre önce Güney Kore’yi ziyaret etmiştik. Gördüğümüz yakın ilgi bizleri   çok memnun etmişti. Kardeş şehirlerimiz ile ilişkilerimizin daha da güçlü olmasını sağlayan fabrikalarımızın Güney Kore’deki yöneticilerini düzenleyeceğimiz Pişmaniye Festivaline davet edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE’NİN BİZDEKİ YERİ AYRI

 

Hyundai Assan CEO’su Mong Hyun Yoo da Başkan Doğan’a ziyaret için teşekkür ederek, “ bizim gönlümüzde sizlerin ayrı bir yeri var. Çocukluğumuzda bizlere, Türk askerlerinin Kore savaşında bizim için verdikleri fedakarlık öğretildi. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman sizlere minnet duyuyoruz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817