banner2779
banner2752
banner2750

Doğan’dan İl Müftüsüne Veda Ziyareti

Başkan Doğan, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan’a da veda ziyaretinde bulundu. 

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen buluşmada konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ görev süremiz boyunca kurum, kuruluş ve yöneticilileriyle her zaman yakın ilişki içerisinde olduk. Ama İl Müftülüğümüz ile ayrı bir süreç yaşadık. Özellikle Yusuf Hocamla ayrı bir kardeşlik bağı kurduk. Bir din kardeşi olarak, bu memleketin evladı olarak bir gönül birliğimiz oldu.

GÖREVİ SİBEL GÖNÜL’E DEVREDECEĞİZ

Benim görev sürem bitmek üzere. Bu makam ve mevkiler hizmet etme onurunun yaşandığı yerlerdir. Biz bu onuru 10 yıl boyunca yaşadık ve yeterli olduğunu düşündük. Sürecimizi güzel bir şekilde bitirip, başkanlığımızı partimizin ve cumhur ittifakının adayı olan Sibel hanımefendiye devredeceğiz. Benim için en önemli kısmı da geride güzel işler, güzel dostluklar ve hoş bir seda bırakmaktır.

İNANCIMIZ GEREĞİ YAPTIK

Görev süremiz boyunca, camilerimize, Kuran kurslarımıza desteği her zaman önemsedik, ortak sosyal faaliyetlerimize çok önem verdik. Başladığımız günden bugüne güzel mesafeler aldık. Bu hizmetleri sadece işimizin gereği olarak değil, inancımız gereği boynumuzun borcu olarak gördük. Hocama yaptığı güzel yönetim, güzel ilişkiler ve çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. 

BURUK ZİYARET

Başkan Doğan’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten İl Müftüsü Yusuf Doğan da, “bu ziyaret biraz buruk. Her başlangıcın bir sonu var. Önemli olan oradan ayrılırken hem yüz akıyla, hem hayır dualarıyla güzel hizmetler, güzel eserler bırakarak ayrılmaktır.

DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEDİNİZ

Beraber çalıştığımız süre içerisinde sizinle ilişkimiz daha farklıydı. Sizlerin çok desteğinizi gördük. Hem Büyükşehir Belediyesi, hem İzmit Belediyesi olarak sizleri her zaman yanımızda gördük. Bundan da her zaman övgüyle bahsettik. Bundan sonraki hayatınızda sağlıklı, güzel bir ömür ve başarılı hizmetler diliyoruz. Milletimiz ve devletimiz bundan sonraki hayatınızda da sizden güzel hizmetler bekliyor. Allah yar ve yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751