banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN’DAN İNŞAAT MÜHENDİSLERİNE ZİYARET
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Aykut Bozkurt ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Başkan Doğan’a İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin eşlik etti.

 

3-4 GÜNDE İNŞAAT RUHSATI

 

İnşaat sektörünün hem İzmit hem de ülke genelinde gelişmekte olan sektörlerin başında geldiğini ifade eden Başkan Doğan, hem İzmitli hem Türk firmaların yaptığı o güzel eserler için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.  Bizde belediye olarak inşaat sektörünün her zaman önünü açmaya çalıştıklarını ifade eden Doğan, “İnşat ruhsatları konusunda süreci kısaltmaya çalıştık. Daha önce 42 gün olan ortalamayı 3- 4 güne düşürdük” dedi. 

 

MÜHENDİSLERDEN MİA’YA DESTEK

 

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Aykut Bozkurt yaptığı açıklamada “ Başkan ve ekibine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyoruz. Özellikle MİA projesini her zaman destekledik. Biz bir iki katlı proje üretilmesine karşıyız. Bizler okullarda bir iki katlı projeler öğrenmedik. Yüksek katlı binalar üretebiliriz ve projelendirebiliriz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826