banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN’DAN KENDİSİNE MEKTUP YAZAN ÖĞRENCİYİ ZİYARET

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan kendisine mektup yazarak büyüyünce “sizin yerinize Belediye Başkanı olacağım’ diyen orta okul öğrencisine okulunda ziyarette bulundu.

Evliya Çelebi Orta Okulu 5-A sınıfı öğrencisi Nursu Güner, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a bir mektup yazarak, büyüyünce doktor olup, sonrasında da belediye başkanı olacağını belirtti. Nursu ayrıca mektubunda, Başkan Doğan ile hedeflerinin benzer olduğunu, O’nu her zaman örnek aldığını da ifade etti.

Başkan Doğan, mektup eline geçtikten sonra hemen Nursu’yu okuduğu okulda ziyarete gitti. Doğan’ı okul kapısında mektubu yazan Nursu ile okul müdürü Muhammet Kocakaya ve öğretmenler karşıladı.

 

ÖĞRENCİLERİ BELEDİYEYE DAVET ETTİ

 

Başkan Doğan, daha sonra kızın okuduğu 5-A sınıfına da gidip Türkçe Öğretmeni Ayşegül Erol’un dersine konuk oldu. Öğrencilerle sohbet edip onları belediyeye davet eden Başkan “ sizleri misafir etmekten  büyük mutluluk duyacağım. Bütün çabamız sizlere daha güzel bir gelecek bırakmak için” dedi.

 

ÖĞRETMENLERE BİSİKLET

 

İzmit Belediye Başkanı, öğretmenlerle de sohbet ederek” Okul Hizmet Masası ile okulların bir çok ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bu hizmetimiz Türkiye’ye model oldu. Eğitime her zaman büyük önem verdik. Önümüzdeki aylarda öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerimize de bisiklet hediye edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751