DOĞAN’DAN KOCAELİLERE BAYRAM HEDİYESİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın en çok önem verdiği projeler arasında yer alan aquapark hizmete açıldı. Geçtiğimiz günlerde resmi açılı planlana ancak hava muhalefeti nedeniyle önümüzdeki günlere ertelenen park Kocaeli halkını hizmetine açıldı.

 

YOĞUN İLGİ

 

İlk günden itibaren Kocaelilerin yoğun ilgi gösterdiği aquaparkta her geçen gün yoğunluğun artması bekleniyor. 5 bin 358 metrekarelik bir alan üzerine yaptırılan aquaparkta üstü açılır kapanır yarı olimpik yüzme havuzu, soyunma odaları, kafeterya, kaydırak, çocuklar için havuz ve eğlence alanları bulunuyor. Aquapark’ta ayrıca Faas Foot hizmetleri de veriliyor.

 

BAYRAM TATİLİNDE FAYDALANILSIN İSTİYORUZ

 

Kurban Bayram öncesi Kocaeli halkına bayram hediyesi olarak hizmete açılan Aquapark ile ilgili konuşan Başkan Doğan “  şehrimizin büyük eksikliği olan aquapark ihtiyacımızı gidermiş olduk. Artık vatandaşlarımızın suyun keyfini çıkarabilmek için başka şehirlere gitmelerine gerek kalmayacak.  Yoğun yağmur yağışı sebebiyle resmi açılışımızı yapamadığımız parkımızı hizmete açılmıştır. Yaz tatilini ve bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlarımızın aquaparkımızda gönüllerince eğleneceklerini ümit ediyoruz” dedi. . 

 

HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK

 

Aquapark haftanın her günü saat 10.00 ile 19:00 saatleri arasında, kapalı havuz saat 08.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet verecek. Aquapark ücreti ise 20 TL olarak belirlenirken havuzla birlikte kullanıldığında 30 TL olarak fiyatlandırıldı. .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817