banner2779
banner2752
banner2750

 DOĞAN’DAN KOMEK KURSİYERLERİNE ZİYARET
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kısa adı KOMEK olan Kocaeli Meslek Edindirme Kursların Bekirdere Mevlana Kültür Merkezi’ndeki şubesini ziyaret etti. AK Parti İzmit Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Cansever, 28 Haziran Mahalle Temsilcisi Şenol Gündüz, Gençlik Kolları Mahalle Temsilcisi Muharrem Gündüz’ün de eşlik ettiği ziyarette Doğan, kursiyerlere çalışmalar hakkında bilgi verdi. KOMEK kursiyerlerine Cephanelik bölgesinde yapılan ve yakında hizmete girecek Kadın Sosyal Yaşam Merkezi hakkında da bilgilendirmede bulunan Doğan, önümüzdeki dönem İzmitli kadınlar için  Konya’ya kültür gezileri düzenleyecekleri müjdesini de verdi.

 

KAIDNLAR İÇİN EN BÜYÜK YATIRIM

 

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nin kendi alanında dünyanın en kapsamlı yeri olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Orada iş geliştirme yerlerimiz de var. KOSGEB ile anlaşma yapacağız ve iş kurmak isteyen kadınlara destek vereceğiz. Farklı branşlarda kurslarımız var. Satış yerlerimiz var. Yaptığınız eserleri satabilmeniz için el emeği satış yerlerimizin sayısını arttırdık. En büyük projelerimizi hanımlar için yaptık. Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Türkiye’de ve dünyada benzeri olmayan bir proje. Buralardan ustalar yetişecek. Kursiyer hanımlar Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’mizi gezsinler ve yerinde görsünler ” şeklinde konuştu. Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tek çocuk doktoru belediye başkanı olarak sizleri daha iyi anlıyorum. Yaptığınız çalışmalarla güzel şeyler ortaya çıkarıyorsunuz. Bu yaptıklarınızı sergileyip satmanızı istiyoruz. ” Doğan  yaptıkları yatırımlarla Bekirpaşa bölgesinin çehresini değiştirdiklerini de söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751