DOĞAN’DAN MAÇ ÖNCESİ KOCAELİSPOR’A MORAL ZİYARETİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  bu akşam oynanacak Tekirdağspor maçı öncesi sporcuları kaldıkları otelde ziyaret ederek başarılar diledi.

 

Bu sezon 3. Ligde mücadele verecek olan Kocaelispor, ilk maçını sahasında Tekirdağsporla yapacak. Kocaelispor’a inancı ve desteği herkes tarafından bilinen Başkan Doğan, maç öncesi takımın konakladığı otel’e giderek futbolcularla bir araya geldi. Futbolcularla uzun uzun sohbet edip onlara moral veren Doğan “Kocaelispor’umuz şuanda hak ettiği noktada değil, her zaman söylediğim gibi Kocaelispor’un yeri Süper Lig’dir. Bu senede şampiyon olarak hedefe bir adım daha yaklaşacağına inancım sonsuzdur. Şimdiye kadar çok güzel maçlar çıkardınız, bu maçı da alacağınıza yürekten inanıyorum. Gözlerinizde de o galibiyet ruhunu görüyorum “diyerek Tekirdağspor maçı için takıma başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817