DOĞAN’DAN MARDİNLİ ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
 Doğan, geçtiğimiz Ocak ayında da Ak Parti Kocaeli İl teşkilatıyla birlikte terörün en yoğun hissedildiği Diyarbakır’ın Sur ilçesine giderek, bölge halkına moral vermişti. İzmit Belediye Başkanı, ziyaret sırasında terör olaylarının bir an önce son bulmasını kalpten dilediklerini, bölgeye destek olmaya devam edeceklerini belirtmişti.

 

SEÇİM VAADİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

 

Başkan Doğan’ın 2009 secim vaatleri arasında yer alan bisiklet projesi, kısa süre içinde Türkiye’ye örnek oldu. Her yıl 5 bin öğrencinin bisiklet hayalini gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Doğan, bu sene de bir ilke daha imza atarak 5 bin öğretmene de bisiklet hediye etti. Böylelikle dağıtılan bisiklet sayısı 40 bine ulaştı. Bisikletin saymakla bitmeyen faydalarını her fırsatta dile getiren Doğan,  İzmit’te 20 kilometre bisiklet yolu yapmış, 40 binden fazla kişinin bisiklet eğitimi almasını sağlamış, şehrin dört bir yanına bisiklet durakları kazandırmış ve akıllı bisiklet projesinin de mimarı olmuştur.

 

BİR VE BERABER OLALIM

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ülkemizde yaşanan terör olayları ve üzerime oynanan oyunlar karşısında hepimize büyük görev düştüğüne dikkat çekerek “Bizi, birbirimize düşürmeye, ülkemizdeki huzuru, birliği bozmaya çalışıyorlar. Vatanımızı parçalamaya, enerjimizi kendi kendimize harcatmaya çalışıyorlar. Bizi, bizden koparmanın gayretindeler. Bunu asırlardır yapıyorlar. Malazgirt’te, Mohaç’ta, Çanakkale’de de bizi yok etmeye çalıştılar ama başaramadılar. Kağıt üzerinde Anadolu’yu işgal ettiler ama yine başaramadılar. Çünkü, Türk milleti bayrağını, vatanını namusu görür; ezanını canından önde tutar. Her zaman mazlumun yanında olur.

 

HER ZAMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

 

Biz de, İzmit Belediyesi olarak bugüne kadar gerek ülkemizde, gerekse yurt dışında yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım eli uzattık, uzatmaya da devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde ülkemiz üzerine oyun oynayanlar her zaman ki gibi hayal kırıklığına mahkûm olacaktır.  ” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817