DOĞAN’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOK ÇALIŞIN ÇAĞRISI

 

Meslek seçimi sürecine giren öğrencilere İzmit Belediyesi’nde görev yapan İnşaat Mühendisi Engin Yılmaz Kuday, Mimar Şinasi Topuz, Şehir Plancısı Gülfiye Özcan ve Genç-İz Sorumlusu Ömer Kaya meslekleriyle ilgili bilgiler verdi. Gençlerin sorularını da özenle yanıtlayan uzmanlar meslekleri ile ilgili detayları da öğrencilerle paylaştılar. Kişiliklerine uymayan bir mesleği seçmemeleri konusunda gençleri sık sık uyaran uzmanlar “sadece aileniz istiyor ya da puanınız ona yetecek diye meslek seçimi yapmayın. Çünkü mesleğiniz sizin yaşamınızı her açıdan etkileyecek bir konu. Ömür boyu yapacağınız bir şeyi sevmeden yapamazsınız. Bu nedenle meslek seçimi konusunda çok iyi düşünün. Verdiğiniz karar sizi sonrasında mutsuz etmesin” dediler.

 

Toplantı sonrasında yaklaşık 250 öğrenci ile biraraya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Bir meslekte başarılı olmanın en büyük sırrının çok çalışmak olduğunu söyleyen Doğan “çalışan, adaletli olan ve kararlı insanlar mutlaka kazanırlar” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817