DOĞAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Mesajında anne babalardan sonra çocuklar üzerinde en çok emeği bulunan öğretmenlerin haklarının ödenemeyeceğine vurgu yapan Başkan Doğan  “ millet olarak, kendimiz ve çocuklarımız için öğretmenlerimize şükran borcumuz vardır. İlk emri “oku” olan bir medeniyetin mensupları olarak bizim için, öğrenmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz, görevlerini yerine getirirken yarınlarda ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşıyacak çocuklarımızı en iyi şekilde ve çağdaş donanımlarla yetiştirme çabası içindedirler. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı en zor şartlarda dahi erdemli, hoşgörü sahibi, insani değerlere bağlı, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler olarak hayata hazırlamayı kendilerine ilke edinmişlerdir.

Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bugün aramızda bulunmayan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817