DOĞAN’DAN ÖZDAĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Hac’dan dönen Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ’ı ziyaret etti. KOTO binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Doğan, Özdağ’ı tebrik ederek”  Ne mutlu size, genç yaşta Hac görevinizi yerinize getirdiniz. Allah mübarek eylesin. Kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz ve sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde paylaşmanızı dilerim. Allah, herkese bu görevi nasip etsin” dedi.

Hac görevini yerine getirmenin heyecanını hala yaşayan KOTO Başkanı Murat Özdağ, Doğan’a teşekkür ederek zemzem suyu ve hurma ikram etti. Özdağ”  her Müslümanın kutsal toprakları görüp oradaki manevi havayı yaşaması gerekir. Orası  ayrı bir dünya. Her şeyi unutuyor rabbimiz ile baş başa kalıyorsunuz. Kutsal topraklardaki duyguları kelimelerle anlatmak imkansız ancak yaşamak lazım” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817