DOĞAN’DAN PALYATİF MERKEZİNE ZİYARET

Çeşitli nedenlerle yoğun bakımda kaldıktan sonra, evlerine gidecek hastalara ara bakım ve tedavi hizmeti sunulan birimde bulunan hastaları tek tek ziyaret eden Başkan Doğan’a, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, başhekim yardımcısı Op. Dr. Yusuf Atakan Baltrak, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi sorumlu Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Zer ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Reyhan Aydın eşlik etti.  

Hastane ziyaretlerinin önemine dikkat çeken Doğan “Cumhurbaşkanımız “vatandaşımızı ziyaret edin, derdini paylaşın” diyor.  Biz de Cumhurbaşkanımızın bu anlayışıyla hareket ediyoruz” dedi.

ŞÜKRİYE TEYZEYE SÜPRİZ KUTLAMA

Palyatif Bakım Merkezinde yaklaşık 2 aydır tedavi gören 78 yaşındaki Şükriye Küçük’ü de ziyaret eden Başkan Doğan,   doğum gününü birlikte kutlayarak pasta kestiler.  Hastanede yapılan bu kutlamanın anneleri için büyük anlam taşıdığını belirten Şükriye Küçük’ün oğlu Hasan Küçük de İzmit Belediye Başkanına teşekkür etti.

ÇOK EMEĞİM VAR

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin açılmasında büyük emeklerinin olduğunu söyleyen Başkan Doğan “ bu hastane için çok uğraşmıştım. Kadın Doğum Çocuk Hastanesi için Avrupa’dan alınabilecek bir kredi vardı. Bu krediyi alabilmek için proje hazırlattım böylelikle krediyi almaya hak kazandık.  Büyük emekler sonucunda hastanenin kurdelesini kesmekte bana nasip olmuştu. Palyatif bakım bazen gözden kaçan, bir hizmet dalı. Bununla ilgili bakanlığımız Türkiye genelinde çok güzel bir çalışma başlattı. Bu hastanemizde de bu çalışmanın en güzel örneğini görüyoruz. Başhekimimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İzmit Belediyesi olarak bizde hasta yakınlarına ve gerektiğinde de hastalara psikoterapi yapabilecek uzman bir psikoloğumuzu onların hizmetine sunduk. Her şey vatandaşımızın daha sağlıklı ve huzurlu olması için”  şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817