DOĞAN’DAN, PAŞA’DA İNCELEME

Mahalle sakinleriyle de sohbet edip, onların istek ve şikayetlerini dinleyen Başka Doğan’a belediye meclis üyeleri Ersin Alparslan ve  Cemil Kanpara ile  muhtar Yaşar Doğan’da eşlik etti. Doğan, İSU tarafından bölgedeki alt yapı çalışmalarının ardından üst yapısı yenilenen sokaklarda da incelemelerde bulundu.

CAMİ İNŞAATINDA İNCELEME

İzmit Belediye Başkanı Doğan, yapımı devam eden Mehmet Ali Paşa Merkez Cami inşaatında da incelemelerde bulunarak cami dernek başkanı Cemil Kanpara’dan bilgi aldı. Mevcut caminin yetersiz kalması sebebiyle yeni bir camii inşaatının zorunlu olduğuna dikkat çeken Doğan,  “  yeni cami yapılması başta vatandaşlarımızın olmak üzere Büyükşehir Belediyemizin ve bizim ortak isteğimizdi. Bu süreçte elimizden geleni yaptık. Cami inşaatımız hızla yükseliyor. Çalışmalar tamamlandığında meydanıyla, taziye alanıyla mahallemize yakışır bir ibadethane olacak” dedi.

Camii cemaatiyle de sohbet eden  Başkanı Doğan, “sizler bizim en büyük hazinemizsiniz. Sizlere hizmet bizim boynumuzun borcu” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817