DOĞAN’DAN SINAV ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI
 İzmit Belediyesi’nin örnek projelerinden olan çorba çeşmeleri öğrencilere sınav döneminde de hizmet veriyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’ne konulan ikinci çorba çeşmesi sınava hazırlanan öğrenciler için pazar günü de hizmet verdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Doğan “biz iyi günde de kötü günde de vatandaşımızın yanındayız. Özellikle öğrencilerimiz ve gençlerimiz her zaman bizim önceliğimiz olmuştur. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren de gençlerimize yönelik sayısız projeyi hayata geçirdik.

 

ENGELLENMEYE ÇALIŞILDI

 

Yine örnek projelerimizden olan çorba çeşmemizi öğrencilerimizin de faydalanması için üniversitemizin içine de koymak istedik. Fakat o günlerde farklı siyasi görüşteki bazı kişiler tarafından çeşmemizin açılışı engellenmeye çalışıldı. Açıldığı günden itibaren öğrencilerimize, sabah derslerine girmeden önce sıcak çorba hizmeti sunduğumuz bu çeşmemiz yoğun ilgi gördü” şeklinde konuştu.

 

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

 

Çorba çeşmesine öğrencilerin yoğun ilgi göstermesi üzerine üniversiteye ikinci bir çorba çeşmesi yapmaya karar verdiklerini de belirten Doğan “üniversite rektörlüğü tarafından, gençlerinin kütüphaneden daha fazla faydalanması ve gece öğretiminde olan öğrencilerinde çorba hizmetinden faydalanabilmesi için kütüphane bölgesine ikinci bir çorba çeşmesi talebinde bulunuldu. Bizde İzmit Belediyesi olarak gençlerimize ve öğrencilerimize yönelik her türlü hizmete varız diyerek üniversite içerisindeki ikinci çorba çeşmemizi de hizmete açtık.

 

SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Üniversite içerisindeki kütüphanenin yanına koyduğumuz çeşmemiz hafta içi 19.00-21.00 saatleri arasında faaliyet göstermektedir. Ancak Bahar Yarıyıl Ara Sınav Haftası sebebiyle 12 Nisan 2015 Pazar günü saat 17.00-22.00 saatleri arası yaklaşık 1000 bardaklık ezogelin çorbası ikramımızla sınav öncesi öğrencilerimizin içlerini ısıtarak, sınavlarında ki performanslarına birazda olsa katkı sağlamak istedik” şeklinde konuşarak öğrencilere sınavlarında başarılar diledi. 

 

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

 

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a kendilerine böyle bir imkânı sunduğu için teşekkür eden üniversite öğrencileri de “ İzmit’te yaşadığımız ve burada öğrenci olduğumuz için çok şanslıyız. Bizi anlayan, bizi bizden daha fazla düşünen bir belediye başkanımız var” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817