DOĞAN’DAN TELEKOM MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Ziyarette Belediye Meclis üyesi Erdoğan Çakır ve Türk Telekom Kurum Destek Uzmanı Gültekin Kılıç da hazır bulundu.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Doğan “ kurumlar arası işbirliğine her zaman büyük önem veriyoruz. Telekom Müdürlüğü ile de ortak yaptığımız işler var. Kuruçeşme’de Telekom’a ait  bir yer konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Bu bölgemizde ciddi bir otopark sorunu var. Bu sorunu çözmek için Telekom’a ait bir yerin devri ile ilgili görüşmeler içindeyiz. Görüşmeler sonuçlandığında Kuruçeşme bölgemizdeki otopark sorununa kadar çözüm bulmuş olacağız” dedi.

Türk Telekom Müdürü Metin Ay da ziyaret için Başkan Doğan’a teşekkür ederek “ belediyemiz ile ortak yürüttüğümüz çalışmalar var. Bu çalışmalarımızda bizlere verdiği destekler ve yardımlar için Başkanımıza  teşekkür ediyorum. Kuruçeşme binasında da ortak bir noktaya varabilirsek bu halkımız için güzel bir hizmet olur” şeklinde konuştu.

İzmit Belediye meclisinin Mart dönemi toplantısında Kuruçeşme’de Telekom’un boş bulunan binasının kamulaştırılıp yerine katlı otopark yapılmasıyla ilgili bir madde görüşülmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817