DOĞAN’DAN ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN
 İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu’na yaptırılan Atatürk Köşesi, okula isminin verildiği şehit köşesi ve çok amaçlı salon düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Başkan Yardımcısı Güray Oruç, İzmit Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Aslan Yenişehir Mahalle Muhtarı Mesut Belhan, Şehit Selçuk Gökdağ’ın Babası Kemal Gökdağ, Okul Müdürü Ahmet Gürkaş, Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Budak, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN DOĞAN’A SEVGİ SELİ

Öğrencilerin coşkulu karşılamalarıyla okula giren Başkan Doğan , çocuklarla teker teker kucaklaşarak sohbet etti. Çok amaçlı solonun açılışının ardından yeni yapılan salonda okulun müzik grubunun vermiş olduğu konseri dinleyen Doğan’ın mutluluğu görülmeye değerdi.  Öğrencilerin vermiş olduğu muhteşem konserin ardından konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “bir annenin, bir babanın en büyük mutluluğu yavrusunun geliştiğini, büyüdüğünü yüzünün güldüğünü görmektir. Bir çocuk doktoru olarak annelerle, çocuklarla yıllarca çalıştım. Onların bu gösterileri beni de çok gururlandırdı. Bu çok özel gösteriye bu salonların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Şimdiye kadar yapımını tamamladığımız 60’ı geçen çok amaçlı salonumuzla Türkiye’ye örnek olduk” dedi.

 

ÇOCUKLAR İÇİN SAYISIZ PROJE

Konuşmalarına devam eden Doğan “Onlar birer müdür, öğretmen, doktor, belediye başkanı olacaklar. Bu dünya fan,i dünya elimizdeki malımızı mülkümüzü, vatanımızı, bayrağımızı değerlerimizi güvenli eller olan yavrularımıza teslim edeceğiz.  Bayrağımızın sahibi, ezanımızın koruyucusu onlar olacak. Çocuklarımızın bizim yaşadığımız eksikleri yaşamaması için onlar için en güzelini en faydalısını yapmaya devam edeceğiz. Çocuk Hakları Okulumuzla Türkiye’ye örnek olduk. 5 yıl önce başlattığımız okullar hayat olsun projemizle,  Çocuk sinemaları, bisiklet dağıtımlarımız, tablet dağıtımlarımız, akıllı tahtalarımız ve yine Türkiye’de ilk defa kurulan okul hizmet masası sizler için” şeklinde konuştu.  


İZMİT’İN ÇOCUKLARI ÇOK ŞANSLI

Okullarına bu mutlu günü yaşattığı için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a  teşekkür eden Şehit Selçuk Gökdağ İlkokul Müdürü Ahmet Gürkaş  “bugün çok mutlu bir gün. Okulumuzda üç açılışı birden yaptık. Eğitim, okul, öğrenci dendiği zaman Belediye Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Çocuklarımız hafta içinde okulda eğitimlerini alıp, hafta sonu da  Çocuk Hakları Okulu’nda etüt çalışmalarına devam ediyorlar. İzmit’in çocukları çok şanslı. Eğitimle öğretimle ilgili olan her türlü etkinlikte Başkanımız yanımızdadır. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve şahsım adına kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından açılışlar gerçekleştirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817