banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN’DAN ÜLKÜ OCAKLARINA DESTEK
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi partilere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Ziyaretleri demokrasi adına anlamlı bulduğunu ifade eden Başkan Doğan, son olarak Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan’ı ziyaret etti.

 

PARTİLİ AYRIMI YAPMADIM, YAPMAM

 

İzmit Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden beri her siyasi düşünceye aynı mesafede durduğuna dikkat çeken Başkan Doğan “biz farklılıklarımızın bu şehri daha iyiye daha güzele ulaştıracağı inancıyız. O nedenle bu şehir için, bu ülke için gayret gösteren, çalışan, üreten herkesin yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Göreve geldiğimden beri asla o, bu ya da şu partili demedim. Herkese, her partiliye eşit mesafede durdum. Ben hem Ak Partili, hem CHP’li, hem MHP’li, hem Saadet Partili hem de Demokrat Partili ve diğer tüm partili gençlerimizin çok seviyor ve her zaman yanlarında oluyorum. Hepsi bizim evladımız. Hepsi bu ülkenin, bu bayrağın geleceği, emanetçisi. Onlar bu ülkeyi daha da ileriye taşıyacaklar. Bu güne kadar partili ayrımı yapmadım, yapmam” dedi.

 

MİLLİYETÇİLİK SÖZLE DEĞİL ÇALIŞMAKLA OLUR

 

Türk milletinin köklü bir millet olduğuna vurdu yapan Doğan “ Türk Milleti, Türk Genci her zaman geçmişine sahip çıkmayı bilmiş, atalarının bıraktığı mirasın bekçisi olmaktan vazgeçmemiştir. Bizler köklü bir milletin torunları, bu günkü temsilcileriyiz. Çok acılar çekmiş, mücadeleden vazgeçmemiş Atalarımızın emanetine hıyanet etmeyiz” dedi. Bu düşüncelere sahip biri olarak Kocaeli Ülkü Ocakları’nın çalışmalarını ve çizgisini takdir ettiğini dile getiren Doğan,  “ bu ülke, bu vatan hepimiz. Bu ülkeyi seven herkes milliyetçi. Milliyetçilik sözle değil, çalışmakla olur” dedi.

 

DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

 

İzmit Belediyesi’nin tarihi değerlere sahip çıktığını ve her zaman bu konuda hassasiyet gösterdiğini söyleyen Doğan, Kınalı Asker Açık Hava Müzesi, Yahya Kaptan Anıtı, Sarıkamış Anıtı, Kore ve Kıbrıs Şehitleri Anıtı, Mübadele Anıtı, Servetiye Siperleri, Tarih Koridoru projemiz, Gagavuzya ve Balkanlarda yapılan hizmetlerin milliyetçilik anlayışının ürünleri olduğunu ifade etti.

 

DOĞAN’IN ÇALIŞMALARI ÖRNEK

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan “ İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları çok anlamlı bulduklarını dile getirdi. Yapılan çalışmaların milliyetçilik adına örnek olduğunu düşünüyorum. Kendisine duruşu ve desteği için teşekkür ederim” dedi.

 

BAŞKAN DOĞAN’DAN DESTEK SÖZÜ

 

Ülkü Ocakları’nın mevcut fiziki koşullarının yetersiz geldiğini ifade eden Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan, Ülkü Ocakları için destek aradıklarını ifade etti. Başkan Doğan da gençlerin bu durumuna her şekilde destek olacağını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826