DOĞAN’DAN YAĞMUR ALTINDA MAHALLE TURU

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaklaşık 7 yıl önce startını verdiği mahalle inceleme gezilerini aralıksız sürdürüyor. Haftanın en az 2 günü gerçekleştirilen mahalle inceleme gezisinin sonuncusu Çukurbağ’da yapıldı. Başkan Doğan’ın yağmur altında gerçekleştirdiği inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve mahalle muhtarı  Yaşar Tüzel katıldı. Başkan Doğan ve beraberindekiler yaklaşık 3 saat boyunca cadde ve sokakları dolaşarak eksikleri yerinde tespit ettiler.  Vatandaşlarla da görüşen Başkan Doğan, “Çukurbağ çok eski tarihi bir mahallemiz. Tescilli alanları olan ve geçmişte yapılmış imar sorunları olan bir mahallemiz. Buna rağmen mahallemizde yaptığımız her incelememizde biraz daha toparlanmış, düzelmiş görüyoruz. Bu mahallede de yapılacak işlerimiz var. Bugün yine tespitlerimizi yaptık. Yapacağımız çalışmalarla mahallemizi İzmit’in en güzel mahallelerinden biri haline getireceğiz” dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ

 

Doğan, mahalle gezilerine önem verdiklerini de ifade ederek” sokakta belediyecilik anlayışı içinde hizmet ediyoruz. Vatandaşı ayağımıza değil bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Bu anlayış içinde daha yaşanabilir bir İzmit için gece gündüz çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerden vatandaşımız memnun kalıyorsa bu bizim için en büyük ödül olmaktadır” şeklinde konuştu.

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817