DOĞAN,  DERNEKLER ŞEHRİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Derneklerine verdiği önem ve destekten dolayı Başkan Doğan’a teşekkür eden heyet, İzmit’te faaliyet gösterdikleri için çok şanslı olduklarını ifade ettiler.

KÜLTÜRLERİNİ YAŞATIYORLAR

Ziyaret için konuklarına teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Doğan “hemşeri dernekleri şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarıdır. Kendi doğdukları toprakların güzel kültürlerini yaşatmak ve şehrimizin kültürüne eklemek derneklerimizin en önemli özelliğidir. Hemşeri derneklerimizin bulundukları yerlerde kendi kültürlerini yaşatarak yeni nesillere aktarmak amacıyla önemli rolleri var. Kocaeli’nin bu kadar güçlü bir şehir olmasının altında yatan sebeplerden biri de hemşeri derneklerimizin zenginliğidir. 

BU ŞEHRİN HAMURUNA KARIŞTILAR

Erzincanlılar Derneğimiz de kültürlerini yaşatma ve tanıtma bakımından önemli görev üstlenmektedir. Şehrimizdeki diğer derneklere olduğu gibi Erzincanlılar Derneği’ne de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta Erzincanlı olan Başbakanımız dernek binamızın açılışına katılarak bizleri onurlandırdı. Bu şehrin hamuruna karışmış, Kocaelili olmuş Erzincanlı hemşerilerimizin derneklerine daha fazla destek olacaklarına gönülden inanıyorum. Yeni dernek binası Erzincanlı kardeşlerimize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Kocaeli Erzincanlılar Dernek Başkanı Güven Perçem de “geçtiğimiz Cumartesi günü Başbakanımız Binali Yıldırımın tarafından açılışını yaptığımız dernek binamızda İzmit Belediyemizin emekleri çok büyük.  Gerek binamızın düzenlenmesinde, gerekse açılış günü hazırlıklarında yapmış oldukları desteklerden dolayı dernek yönetimimizle birlikte Kocaeli’de yaşayan Erzincanlılar adına Belediye Başkanımız Doğan’a çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

Ziyarette Kocaeli Erzincanlılar Dernek Başkanı Güven Perçem ve yönetim kurulu üyeleri Doğan’a yöresel ürünler hediye ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817