Doğan‘Esnafımızın yanındayız’
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti ilçe yöneticileri Kadıköy Mahallesi Zümrüt Sokak’ta bulunan esnafları ziyaret etti. Bölgede bulunan esnafların her birinin dükkanına konuk olan ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan, esnafa hayırlı işler diledi. Doğan’ın ziyaretlerinde, AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Sevda Uzun ve Kadıköy Mahalle Temsilcisi Murat Baştürk de hazır bulundu. Samimi  bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaf vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Doğan, kaliteli hizmetin vurgusunu yaptı.

 

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

Esnaflar Başkan Doğan’a Kadıköy Mahallesi’nde yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, yapılan yatırımların Kadıköy Mahallesi’ne büyük katkı sağladığını ve gelişmesini hızlandırdığını söyledi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, esnafın kendisine ilgi göstermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her zaman esnafımızın yanındayız. Bölgede yapacağımız yatırımlar, kentimizde tarih ve turizm alanında yapacağımız çalışmalarla esnafımızın yüzü daha da gülecek. Kentimize gelen turistler kentimizin ticari gelişimine de katkı sağlayacak” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817