DOĞAN,  HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ


 

Esnaf oda başkanlarının yoğun katılım gösterdiği toplantı öncesi belediyenin Yapı Kontrol Müdürü Mehmet Öğretmen tarafından İmar Barışı ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.

 

KURALLARIMIZDA NETİZ

 

Toplantıda konuşan Başkan Doğan “eğer biz doğru, dürüst şekilde çalışır,  olması gerektiği gibi kendimize yakışır şekilde yolumuza devam edersek muhakkak mükâfatını alırız. Biz  İzmit Belediyesi olarak  her zaman bunun bilincinde olan ve hassasiyetle çalışan bir belediyeyiz.  Hizmet ve yönetim anlayışımızdaki kurallarımızda netiz. Biz vatandaşımızın parasını yine onlar için en doğru şekilde kullanmaya ve hizmetler üretmeye çalışıyoruz. Allah işlerimizde bereket versin.

 

DÜZENLİ OLARAK BİR ARAYA GELİYORUZ

 

Esnaf odalarımızın şehrimiz için önemini biliyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz.   Oda başkanlarımızla düzenli olarak bir araya geliyor ve onlarla neler yapabiliriz diyerek kafa yoruyor, istek ve şikâyetlerini de dinliyoruz. Her zaman esnafımızın yanındayız” dedi.

 

ÜLKEMİZİ ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

 

İmar Barışı konusunda da açıklamalarda bulunan Doğan “  Bu konuda vatandaşlarımızı en doğru şekilde bilgilendirmek ve onları yönlendirmek için bir görev üstlendik.  Belediye hizmet binamızda bu konuyla ilgili bir birim açtık,  mahallerde vatandaşlarımız için bilgilendirme programları başlattık. Hepimiz bir gemideyiz ve kaptanımız bizler için çalışıyor ve dünyayla mücadele ediyor,  ona güveneceğiz.  Yeni sistemimizle kaptanımız ülkemiz için birçok engeli daha kolay ve daha hızlı aşacak.  Ülkemizi ve bizleri çok güzel günler bekliyor” dedi.

 

İZMİT BELEDİYESİ  HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA OLDU

 

Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya da toplantıda yapmış olduğu konuşmasında, “bizleri bu güzel günde Tarih Koridorunda bir araya getiren, kıymetli dostum, çocuklarımızın doktoru Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ediyorum.  Onu her zaman esnafımızın yanında olduğunu, en zor günlerinde destekçisi olduğunu biliyoruz.” diyerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817