banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN,  HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Ak Parti binasında gerçekleşen buluşmada ilçe yöneticileriyle birlikte  belediye meclis üyesi İbrahim Elgin de hazır bulundu. 

Ak Parti’nin kucaklayıcı anlayışına ve mahalle temsilcilerinin parti içerisindeki önemine değinen Başkan Doğan “  Ak Parti olarak bizim en önemli ilkemiz insanların hakkını hukukunu korumak ve kollamaktır.  Bize oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyım, belediyemiz de herkesin belediyesidir. Biz hizmetlerimizi hep bu çizgide gerçekleştiriyoruz. İster bizim siyasi görüşümüzde, ister diğer görüşlerde olsun tüm vatandaşlarımız bizim kardeşimiz, komsumuz, dostumuzdur.  Siyasi çekişmeler seçim öncesi yaşanır, seçimin sonuçlanmasıyla birlikte belediye başkanı seçildiğimiz andan itibaren herkesin belediye başkanı olarak hizmet etmeye başlarız. Hizmet ederken mahallerdeki herkesin istek ve ihtiyaçlarını önemsiyoruz. Mahallerimizi en güzel şekilde yaşanır hale getirmek için çaba sarf ettik, etmeye de devam edeceğiz.  

FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Siz mahalle temsilcilerimiz, Ak Parti siyasetinin mahallerdeki en önemli temsilcilerisiniz. Çalışmalarımızda mahalle temsilcilerimizin fikir ve görüşleri bizim için çok önemli. Ama oy versin vermesin tüm vatandaşlarımızı kardeşimiz, komsumuz, dostumuz gibi görüp, onlara da yardımcı olmak bize yakışandır.  Bizim partimiz her zaman kucaklayıcı bir partidir. Partimizin ilkeleri ve hassasiyetleri doğrultusunda daha iyi bir İzmit için hep birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751