banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN’I, NE RAMAZAN NE DE SICAK DURDURUYOR
 Köylerin mevcut durumunu değerlendirmek, yapılması gerekenleri planlamak ve vatandaşların taleplerini dinlemek için gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde Doğan’a, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri eşlik etti.

 

BİR GÜNDE 3 KÖY

 

Başkan Doğan’ın ilk durağı Böğürgen Köyü oldu. Doğan’ı burada muhtar İrfan Doğdu ve köylüler karşıladı. Köyü gezen ve vatandaşlarla bir süre görüşen Başkan Doğan daha sonra Nebihoca’ya geçti. Burada da muhtar Beytullah Tekelli ve köylülerce karşılanan Doğan’a istekler iletildi. Son olarak Gökçeören Köyüne giden Belediye Başkanı Doğan, muhtar Mehmet Ali Kaya’dan köy ile ilgili bilgi aldı.

 

KOKUSU VE DOKUSU DEĞİŞMEYEN KÖYLER

 

İzmit Belediyesi tarafından Gökçeören’de yaptırılan köy konağında da incelemelerde bulunan Doğan,”  başkan yardımcılarımızla, müdürlerimizle,  veteriner hekimimiz ve yüksek ziraat mühendisimizle köylerimizi karış karış gezip, hem eksikleri tespit ediyoruz hem de tarım ve hayvancılık konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalarla köylerimiz kokusu ve dokusu değişmeden şehir konforuna kavuşturmak istiyoruz” dedi. Köylerdeki yaşlıları da ziyaret eden Başkan Doğan, onlarla uzun uzun sohbet etti.

 

ESKİDEN ŞEHRE GİDENLER KÖYE DÖNMEK İSTİYORLAR

 

Başkan Doğan’ı köylerinde görmekten büyük mutluluk duyan vatandaşlar da “köylerimiz için sizlerden bir şey istememize gerek kalmadan her türlü hizmet getiriyorsunuz. Sık sık bizleri ziyaret ediyorsunuz. Belediye ekipleri her gün köylerimizde. Şehirdeki yakınlarımız bile artık köye dönmek istiyorlar. Bizlere değer verip yaptığınız hizmetler için ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826