DOĞAN’IN AMATÖRSPORA DESTEĞİ SÜRÜYOR

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor.  Doğan son olarak amatör spora destek çalışmaları kapsamında yapılan Kadıköyspor Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

 

Kadıköy Mahallesi Hayırsevenler Sokak'ta bulunan mevcut spor sahasındaki genişletme işlemlerini yerinde inceleyen Başkan Doğan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amatör sporun ve sporcunun yanında olacağız” dedi. Daha önce faal olarak kullanılan sahanın genişletildiği bilgisini veren Başkan Doğan “İzmit Orman İşletme Müdürlüğü yanında bulunan alan, mevcut alana dahil edilecek. Yeni düzenlemeyle birlikte alana halı saha, basketbol sahası eklenecek, Kadıköyspor Kulübü için soyunma odası ile kulüp odası inşa edilecek” dedi.

 

Yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Doğan tesisin Kadıköyspor ve İzmit’e hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817