banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN’IN AZERİ KONUKLARI
 Karabağ Azatlık Teşkilatı Türkiye Temsilciliği Başkanı Cafer Dal ve yönetim kurulu üyeleri Vural Koç ve Taner Sarıçınar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuklar Başkan Doğan’a Karabağ ile ilgili kitaplar ve Azerbaycan motifli porselen tabak hediye ettiler.

Cafer Dal, Karabağ Azatlık Teşkilatı’nın Kocaeli’nde temsilciliğini açtıklarını ve faaliyetleriyle ilgili Doğan’a bilgi vermek için ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek” Azerbaycan ve Türkiye iki kardeş ülkedir. Belediye Başkanımız sayın Dr. Nevzat Doğan’ın her iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesi için büyük gayretler içinde olduğunu biliyoruz. Hem kendisine bunun için teşekkür etmek hem de  birlikte neler yapabiliriz diye karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk” dedi.

 

ACILAR TEKRARLANMASIN

 

Doğan’da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek” Azerbaycan bizim canımız ciğerimizdir. Oradaki  vatandaşlarımızın tırnağına bir  diken batsa acını bizde hissederiz. İki devlet tek millet olarak Azeri kardeşlerimizin başı ağrısa bizim de başımız ağrır. Bu  eskiden böyle olduğu gibi bundan sonra da böyle olacaktır. Karabağ’da yaşanan acıları unutmamız mümkün değildir. İnşallah bir daha o acılar tekrar yaşanmaz. İzmit Belediyesi olarak Karabağ’da yaşanan acıların unutulmaması için Hocalı Şehitliği Anıtı yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751