banner2779
banner2752
banner2750

Doğan’ın Bisiklet Projesi Türkiye’ye Örnek Oldu

Alikahya Kapalı Pazar alanında yapılan bisiklet dağıtım töreninde Şehit Alper Al  Ortaokulu, Alikahya Fatih Ortaokulu ve Alikahya Fatih  İmam Hatip Ortaokulu’ndan 304 öğrenciye bisikletleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından teslim edildi. Öğrencilerin büyük sevinç yaşadıkları bisiklet dağıtım törenine Başkan Doğan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, okul müdürleri, Ak Parti yöneticiler, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

BÜTÜN ÇOCUKLAR DEĞERLİ

Bisiklet dağıtımında konuşan Başkan Doğan “ Alikahya’ya çok güzel hizmetler yaptık. Okullarımız, camilerimiz, parklarımız daha güzel olsun diye uğraştık. En büyük kapalı pazarlardan birini bu bölgemize yaptık. Tabi ki bunları yaparken geleceğimiz olan çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek bizim  her zaman önceliğimiz oldu. Bütün çocukları kendi çocuğumuz gibi görüyoruz. Çocuklarımızın hepsi bizim en kıymetlilerimiz. Bugün çocuklarımıza ücretsiz olarak dağıttığımız bu bisikletleri biz çocukluğumuzda hayal bile edemezdik.

BİSİKLETSİZ EV KALMAYACAK

 Belediye başkan adaylık projem de olan ve İzmit’ten ateşini yaktığımız bisiklet projemiz bütün Türkiye’ye örnek oldu. Artık yurdun dört bir yanında öğrencilere bisiklet dağıtılıyor. Sadece bu sene 10 bin öğrencimize bisiklet dağıtıyoruz. Şimdiye kadar dağıttığımız bisiklet sayısı 70 bini geçti. Sadece öğrencilere bisiklet vermekle kalmadık; öğretmenlerimize, muhtarlarımıza, imamlarımıza da bisiklet verdik. Hedefimiz İzmit’te bisiklet girmedik tek bir ev bırakmamaktır” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akmenşen’de Türkiye’nin en şanslı öğrencilerinin İzmit’te olduğunu belirterek Başkan Doğan’a proje için teşekkür etti. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751