DOĞAN’IN EMEKLİLERİN GÖNLÜNDE YERİ BAŞKA

Dernek Başkanı Celal Filiz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak ve samimi şekilde karşılanan Başkan Doğan “ emekliler bizim başımızın  tacıdır” dedi.

SİZİ DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Celal Filiz, ziyaret için Doğan’a teşekkür ederek “ İzmit Belediye Başkanı olarak sizlerin bizlerin gönlünde ayrı bir yeri var.  Türkiye’nin en şanslı emeklileri bizim şehrimizde yaşıyor. Otel konforunda emekli evleri Türkiye’nin hiç bir yerinde yok. Her zaman bizlerin yanındasınız. İzmit’te emekli olmak ayrıcalık. Sizi daha iyi yerlerde, makamlarda görmek en büyük arzumuz” şeklinde konuştu.

VEFALI OLMAK

Başkan Doğan da ziyarette yaptığı konuşmada “ büyüklerimizi, emektarlarımızı, kıdemlilerimizi ziyarete geldik.  Hem onların halini hatırını soralım, hem de bizden bir istekleri var mı diye ziyarette bulunduk. Vefa kavramı, Türk milletinin hem geleneğinde, göreneğinde, hem de inancında olan önemli bir değerdir. Ülkeye, şehrine, insanlığa hizmet etmiş insanların daha sonraki hayatlarında da hatırlamak ve yaşamlarına destek verilmesi gerekmektedir.  Onların hatırlanarak sık sık ziyaret edilmesi ve bir anlamda onlara vefa gösterilmesi boynumuzun borcudur.  Kıdemlilerimize, büyüklerimize, ak saça, ak sakala her zaman hürmet ve saygı vardır. Geçmişte alın teri dökmüş, değerli emektarlarımıza her zaman minnettarız.  Allah bundan sonraki hayatlarında da sağlık, sıhhat içeresinde aileleriyle güzel güzel bir ömür geçirmeyi nasip etsin.

HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ

İzmit belediyesi olarak, emeklilerimizin ikinci baharlarını en güzel şekilde geçirmelerini istiyor ve bu konuda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gerek emekli evlerimiz, gerek  onalar için yaptığımız sosyal faaliyetlerimizle onların yanında olduğumuzu  hissettiriyoruz. Zaman zaman emeklilerimizle gençlerimizi buluşturarak yeni neslimize vefa  duygusunu aşılamak ve pekiştirmek istiyoruz. Bunun için de genç vefa etkinlikleri düzenliyoruz. Her genç Allah  nasip ederse  yaşlanacak ve emekli olacak. Allah hepimize yaşlanmayı nasip etsin. Sizlerin varlığı, gölgesi  bizler için, gençlerimiz için bir güç, bir enerjidir. Geçmişini tanımayanın geleceği olmaz.  Biz her zaman sizin emrinizdeyiz” dedi..  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817