banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN’IN HAC ZİYARETİ
 İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, hac vazifesini yerine getirip kutsal topraklardan dönen hacıları ziyaret ediyor. Başkan Doğan son olarak Bekirdere Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde ikamet eden Necmettin Can ve eşi Halide Can’ı bulunan evlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Necmettin Can ve eşi Halide Can ile bir süre sohbet eden Başkan Doğan ‘Allah inşallah herkese kutsal topraklara gitmesini nasip eder. Bu işler bir bakıma da nasip meselesi. Allah'ın kime nasip edeceğini bilmek mümkün değil. İnşallah bizlere de nasip olur demek gerekir" şeklinde konuştu.

 

Ak Parti İl Yöneticisi Erdoğan Şentürk, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve Yeşilova Mahalle Temsilcisi Engin Gedikli ile birlikte kendilerini ziyaret eden Başkan Doğan'a ziyaretten dolayı teşekkür edip zemzem suyu ve hurma ikram eden Necmettin Can ve eşi Halide Can herkesin hacca gitmesi için dua ettiklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751