DOĞAN’IN MAKAMINDA YOĞUN TRAFIK

 

SAĞLIK –SEN’DAN ZİYARET

 

Yapılan son kongrede göreve gelen Sağlık –Sen Kocaeli Şube Başkanı Dr. Kerem Özgüller ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Tokgöz, Bayram Temel ve Erdal Yıldırım Başkan Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Doğan’ın geçmişte başarılı bir doktor ve sağlık çalışanı olduğu için kendilerini çok iyi anlayacaklarına inandıklarını söyleyen Sağlık –Sen Kocaeli Şube yöneticileri çalışmaları hakkında Başkan Doğan’a bilgi verdi. Doğan sağlık sektörünün gelişimine dikkat çekerek yapılacak olan çalışmalarda başarılar diledi.

 

DERSİMLİLER BELSA’DA

 

Dersimliler Derneği Başkanı Ruhi Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Omurtağ, Yılmaz Filiz, Cafer Taşkın ve Özlem Polat’ın Başkan Doğan’ı ziyareti sırasında İzmit Belediyesi ve dernek arasındaki ilişkiler görüşüldü, fikir alışverişi yapıldı. Ocak ayında yapılan kongre sonrası göreve gelen yönetime başarılar dileyen Başkan Doğan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına önem verdiğini söyledi.

 

ROMANLAR ÇALIŞMALARINI ANLATTI

 

Kocaeli Roman Dernekleri Marmara Bölgesi Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda İzmit Belediyesi Meclis Üyesi olan Erkan Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri Faruk Soydan, Cengiz Demir, Ertugrul Sevinç, Salih Demirel, İhsan Okatan,  Aydeniz Kubilay ve kanaat önderi Necati Taşdelenoğlu Başkan Doğan'ı makamında ziyaret etti. Çalışmaları hakkında Başkan Doğan’ı bilgilendiren ekip kendilerine verdiği desteklerden ötürü Doğan’a teşekkür ettiler.

 

MALI MÜŞAVIRLER DOĞAN’IN MAKAMINDA

 

Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Genel Sekreteri Nazır Esirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Doğan’ı ziyaret ettiler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ve çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği ziyarette İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Gündaş da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817