DOĞAN’IN ÖNEMLİ KONUKLARI
 Ziyaret için konuklarına teşekkür eden Başkan Doğan, “ Dostlarımız her zaman arıyorlar, ziyaret ediyorlar. Bu tür görüşmeler sayesinde bazı konularda istişare etme imkanı buluyoruz. Ülkenin böyle kritik ve zor süreç geçirdiği bir dönemde biraz daha birbirimize yaklaşıp konuları daha detaylı inceleyip, değerlendirme imkanı bulduk. Birliğimizi, birbirimize olan sevgimizi saygımızı, gücümüzü istikrarımızı göstermemiz lazım ” dedi.

                                                       

ÜLKE İÇİN EN BÜYÜK NİMET, EMİN İDARECİLERİN NÖBETTE OLMASI

 

Eski Milletvekili Şevki Yılmaz da “Başkanımızı İzmit’te ki güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Rabbim hizmetlerini daim kılsın. Ülke için en büyük nimet emin idarecilerin nöbette oluşudur. Onlar gitti mi o gemi batar. Zaman zaman kendilerini ziyaret edip istişarelerde bulunuyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817