DOĞAN’IN YABANCI KONUKLARI
İzmit Belediyesi’nin destek verdiği ve Art Nicomedia Derneğinin yürüttüğü Yaratıcılık İçin Masal (Fairy Tale For Creativity)  isimli Erasmus Uluslararası Gençlik projesi kapsamında İzmit’e gelenleri Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yemekte ağırladı. Başkan Doğan’ın ev sahipliğindeki yemeğe Macaristan Estergon Belediye Başkanı Eva Teteyni, Bosna Hersek’ten Dino Hasanbegoviç, İtalya’dan Anna Cora, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Art Nicomedia Derneği Başkanı Akın Ülkü Sevinç, İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Öztürk katıldı. Başkan Doğan, yabancı konuklarına hoş geldin diyerek İzmit’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

 

İZMİT MASALI YAZACAKLAR

 

Art Nicomedia Derneği Başkanı Sevinç, proje hakkında bilgilendirmede bulunarak” proje kapsamında 2-11 Aralık tarihleri arasında Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden  30 genç, İzmit e gelerek masalların bir yaratıcılık aracı olarak kullanılmasını, yaratıcılığın günlük ve iş yaşamındaki öneminin kavratılmasını, kültürler arası öğrenmenin gerçekleştirilmesine yönelik çalışma yapacaklar. Ayrıca katılımcılar önce kendi ülkelerindeki masallarını anlatacaklar sonra İzmit masalı yazacaklar” dedi.

Yemek sonunda Başkan Doğan, Estergon Belediye Başkanı Eva Teteyni'ya İzmit Saat Kulesi’nin yer aldığı bir tablo hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817