DOĞAN,KÖYLÜ PAZARI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşaatı devam eden kapalı köylü pazarında incelemelerde bulundu. Şehrin pazar alanları konusunda geri kaldığına dikkat çeken Başkan Doğan “ son yıllarda bu açığı kapamak adına titizlikle çalışıyoruz. İzmit Belediyesi olarak bu konuda pazarcılarımızın yanında olup bu eksiği kapatacak projeler üretiyoruz” dedi.


YENİ KAPALI PAZARLAR AÇILACAK


İzmit’e modern pazar alanları kazandırmaya başladıklarına dikkat çeken Başkan Doğan “şehrimizdeki pazarları modernleştirmeye ve yeni pazarlar kazandırmaya devam ediyoruz. Kapalı pazarlarımızı birer birer hizmete açıyoruz. Yeşilova Mahallesi’nde bir kapalı pazar alanını hizmete açtık. Yakında Kuruçeşme Mahallesi’ndeki ve Yenişehir Mahallesi’nde ki kapalı pazar yerlerimizi hizmete açacağız” şeklinde konuştu.


SATIŞI KÖYLÜLER YAPACAK


Doğan, köylü pazarında çalışmaların hızla devam ettiğini ifade ederek “ Kurulan pazarda organik ürünlerin ilk elden satışı olacak. Burada sadece köylü üretici kartı olanlar satış yapabilecek. Amacımız, köylerde üretilen ürünlerin ilk elden üreticiden tüketiciye ulaşmasını sağlayarak köylünün emeğinin karşılığını alması ve vatandaşların sağlıklı organik ürünler tüketmelerini sağlamaktır” dedi.


ŞEHRİMİZİ HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETİYORUZ


Başkan Doğan, yapılan anketler sonucu bölgede pazar kurulması yönünde talepler olduğunu belirlemiştik. Bu talepler doğrultusunda pazar kurduk. Bizler İzmit’te yaşayan herkesle birlikte soluk alan bir belediyeyiz. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Şehrimizi halkımızla birlikte yönetiyoruz.  Kocaeli’nin ilk köylü pazarı hayırlı olsun”  şeklinde sözlerini tamamladı. Cumhuriyet Mahallesi Karayol Sokak ile Necmettin Kırbaş sokak arasındaki 780 metrekarelik alanda kurulacak köylü pazarında 66 pazarcı tezgahı yer alacak. Çelik konstrüksiyon iskelet üzeri yarı kapalı sundurma şeklinde yapılmakta olan pazar içinde 10 araçlık otopark ,tek katlı prefabrik yapı ve bu yapı içinde zabıta birimi, mescit, sosyal alan, tuvaletler bulunacak. Köylü pazarının en Mayıs ayı içinde hizmete girmesi planlanıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817