DOĞAN,KURUÇEŞME ESNAFINI DİNLEDİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fethiye Caddesi ve Karabaş Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Doğan, son ziyaretini Kuruçeşme’de gerçekleştirdi. Bölge esnafını gezerek sorunları ve önerilerini dinleyen Başkan Doğan’a İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Fahri Meydan, İbrahim Elgin ve İsmail Gün eşlik etti.

Esnafın sorunlarını biliyorum

Halkın içinden biri olduğunu söyleyen Doğan “sizlerin içinden biriyim. Ben de uzun yıllar esnaflık yaptım. Bu yüzden esnafımızın sorunlarının en yakın tanığıyım. Sorunları yerinde inceliyor, çözüm yollarını yine sizlerle birlikte arıyoruz” dedi.

Esnafımızla elele verecek, sorunları çözeceğiz

Bölgede bulunan işyerlerini tek tek gezerek esnafın dilek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Doğan, mahallede gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmaları hakkında da bilgi verdi. İzmit genelindeki esnaf kesiminin sıkıntılarını çok iyi bildiğini ifade eden Başkan Doğan, kentteki ticari sirkülasyonun daha da artmasına yönelik çalışmaları sürdüreceklerini belirtti ve "Daha fazla yatırım, daha fazla ticaret demek. Bu da esnafın kazancının artması anlamına gelmekte. Biz de, kente yatırımı teşvik noktasında tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Esnafımızla elele verecek, sorunları çözeceğiz" dedi.

ESNAF HİZMET VE ZİYARETTEN MEMNUN

Başkan’ı sürekli halkın arasında görmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Doğan’a teşekkür ettiler. Bütün öneri ve şikâyetleri not alan Başkan Doğan, mağazalarda bulunan ürünleri dikkatle inceleyerek ürünler hakkında bilgi aldı.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Doğan, esnaf ziyaretlerine aynı hızda devam edeceğini belirterek “Dostlarım ve hemşerilerim ile birlikte daha güzel bir İzmit’i inşa etmenin peşindeyiz. Görevde olduğumuz sürece İzmit esnafı ile işbirliği içinde olduk ve bundan sonrada olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817