banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN,  PARTİLİ GENÇLERLE BİRLİKTE BAYRAK ASTI

Başkan Doğan, gece geç saatlerde   mahallerde bayrak asan AK Partili geçleri ziyaret etti. Doğan, sepetli araca çıkarak gençlere parti bayrağı asmalarına yardım etti. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan,  AK Parti Milletvekili adayı Enver Zengin’in de eşlik ettiği ziyarette Başkan Doğan, gençlere baklava ikram ederek onlara güvendiklerini ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti. 

GENÇLER HEYECAN VERİYOR

Kocaali’yi bayram yerine çevirmek için sabahlara kadar bayrak asan AK gençlerin yanında olmanın kendilerine ayrı bir heyecan verdiğini belirten Doğan,  “AK Parti teşkilatlarımız ülkemizdeki istikrarın ve yükselişin daha da artacağı 24 Hazirandaki seçimler için canla başla çalıyor.  Yürütülen çalışmalarda gençlerimizin büyük emeği ve desteği var.  Başta Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz olmak üzere yerelde bizler onlara her zaman güveniyoruz. Son 16 yıldır gençlerimiz hiç olmadığı kadar özgür ve hiç sahip olmadıkları haklara sahipler.   Biz, çok şanslı bir milletiz. Çünkü bizim, Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de cephede ülkesi için canını siper eden, 15 Temmuz’da vatanını kurtaran gençlerimiz var” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751