DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK GÖRDÜĞÜM İÇİN ADAYIM
 AKP Körfez’den Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olan Mehmet Orman, parti vizyonunda gördüğü doğruluk ve dürüstlük nedeniyle aday olduğunu söyledi.

AKP Körfez’de seçime 75 gün kalmasına rağmen belediye başkan adayı henüz daha açıklanmadı. Buna rağmen çalışmalarını sürdüren Belediye Meclis Üyesi aday adayları sahada partilerinin sesi olmaya çalışıyorlar.74 aday adayından biri olan Mehmet Orman’da partisi için canla başla çalışan siyasilerden birisi. 1968 Mardin doğumlu olan Mehmet Orman, Lise mezun evli 4 çocuk babası ve ilçede naklicilik yapıyor.

Çevreyi ve ilçeyi çok iyi bildiğini belirten Mehmet  Orman, siyasete ilk kez AKP’den katılıyor. Kendisine ait sabit 150 oyuyla partiye güç katmaya hazır olduğunu söyleyen Orman, ‘’AKP’nin doğruluk ve dürüstlük vizyonunu beğendiğim için aday oldum. Çevreyi ve iş dünyasını çok iyi bildiğim için partime katkım olacaktır. Geniş bir aile ve çevreye sahibim, bu da sandıklara oy olarak yansıyacaktır. Partime ve Körfez’e çok iyi hizmetler vereceğime inandığım için adayım’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817