Doğu kavşağında çalışmalar başlanacak

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, doğu kavşağındaki fiziki çalışmanın bir an önce başlatılması için yapılan kamulaştırmalardaki itirazların bir an önce neticelenerek karara bağlanması için,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Ve İstimlâk Daire Başkanı Yalçın Özön, Kamulaştırma Şube Müdürü Tuncay Çavdar'ı makamında ağırladı. Belediye Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu ve Belediye Plan Proje Müdürü Hüseyin Öztürk’de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Cemil Yaman,”günde ortalama 3 bin TIR ve Kamyonun geçtiği Çolakoğlu Sapağındaki trafiğin rahatlatılması ve olası kazaların önlenmesi sağlanacak dedi”.

Ayrıca ilçeye giriş ve çıkışların modern hale getirilmesiyle birlikte yeşil alanın korunacağını belirten Başkan Yaman “yonca şeklini alacak olan bu kavşağımızdaki kamulaştırma ile ilgili sorunların ortadan kaldırarak orada evi, bahçesi ve iş yeri olan ilçe sakinlerimiz,  razı ederek itirazlarının neticelenmesiyle birlikte çalışmalar fiziken başlatılmış olacaktır” dedi. 

Vatandaşların 10 günlük bir süre verildi. 10 günlük süre sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlayacak olan kamulaştırma ve yıkım çalışmaları sonrasında kavşağın çalışmaları hemen başlaması ve kavşak projesinin en kısa sürede bitmesi planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817