Doğu Kışla Pazar Alanı’nda Hatalı Parklanmaya Geçit Yok

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kamu düzeni, vatandaşın huzuru ve sağlığı için kendi sorumluluk sahasındaki görevlerini 7 gün 24 saat sürdürüyor. İzmit Doğu Kışla Perşembe Pazarı alanında bazı araçlar yeşil alanlara ve yasaklı bölgelere park ediliyor. Bu araçlar hakkında işlem yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çekici ile araçları yerlerinden kaldırıyor.

 

CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

Doğu Kışla Perşembe Pazarı’nda bazı araçlar yeşil alanlara park ediyor. Hatalı park yapan araçları tespit eden Büyükşehir Zabıta ekipleri, çekici ile kaldırıyor. Çekiciye alınan araçlar yediemin otoparkına götürülüyor. Pazarın açık olduğu günlerde açık otoparka park etmeleri yasak olan kamyon, kamyonet ve otobüs gibi araçlar da çekiciyle bulundukları yerden kaldırılıyor. Çekilen araçlara yasal çerçevelerde cezai işlem uygulanıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817