banner2779
banner2752
banner2750

 DOKTOR BAŞKANDAN HASTANE ZİYARETİ

 


Başkan Doğan, ziyarette hastane çalışanlarına kolaylıklar, hasta ve yakınlarına da geçmiş olsun dileğinde bulundu. Türkiye’nin ilk çocuk doktoru Belediye Başkanı olan Doğan, vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve şikayetlerini de dinledi. 

 


EN MODERN HASTANELER

 

Bir süre önce yapılan yenileme çalışmalarıyla SEKA Semt Polikliniğinin son derece modern ve daha kullanışlı bir hale geldiğini belirten Başkan Doğan “   şehrimiz ve ülkemiz sağlık sektöründe çağ atladı.   Artık Türkiye’nin en modern devlet hastaneleri ve özel hastanelerine sahibiz. İlimiz, tüm Türkiye’den hatta yurtdışından hastaların tedavi için geldikleri bir sağlık merkezi haline geldi. Özellikle Cephanelik bölgesinde yapımı süren şehir hastanesiyle Kocaeli devlet Hastanesi ek binasının bitmesiyle sağlıktaki hizmet etme gücümüz çok daha fazla olacak, sağlık turizmi çok daha fazla konuşulacak ve gelişecektir. Doktorluk yaptığım yıllardaki sağlık imkânlarını şimdikilerle kıyas bile etmek istemiyorum. 

 

GECE YARISINDAN GİRİLEN KUYRUKLAR TARİH OLDU

 

O dönemlerde değil böyle son teknolojiyle yapılan modern hastanelerde sağlık hizmetleri almayı, vatandaşlarımız prefabrik hastanelerde tedavi görmeye çalışıyorlardı. En hayati sağlık müdahaleleri ve aşıları dahi yapılamaz haldeydi.  Muayene sırası alabilmek için vatandaşlarımız bir gece önceden sıraya girmek ve hastanede sabahlamak zorunda kalıyordu.  Şimdi ise vatandaşlarımız evlerinden çıkmadan telefon ve bilgisayar aracığıyla muayene sıralarını alabiliyorlar. Sağlık sektöründe görev yapmış bu sıçramada emeği olan biri olarak bugün gelinen nokta benim için ayrı bir anlam taşıyor” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751