Doktorları ve Hastaları Unutmadı

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktorların bayramını kutladı. Hastalara da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

 

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen kokteyle katıldı, doktorların bayramını tek tek kutladı. “Yaptığınız işin, aldığınız sorumluluğun farkındayız” diyen Aygün, “Sizler önemli bir görev üstleniyorsunuz. Bizler de her zaman sizlerin yanında olacağız. Tıp Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“GÖREVİNİZİN ÖNEMİNİ BİLİYORUM”

Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün daha sonra meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileriyle birlikte hastanede tedavileri süren hastalar ve yakınlarını ziyaret etti. Hastalara acil şifa dileklerini ileten Aygün, yakınlarıyla da sohbet ederek süreçleri hakkında bilgi aldı. Aygün ayrıca hastane personeline de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817