banner2779
banner2752
banner2750

Dolandırıcı sahte polisi, gerçek polis yakaladı
 Gebze’de kendini polis olarak tanıtan ve işadamlarından para toplayarak dolandırıcılık yapan bir kişi polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı.

 Edinilen bilgi ve iddialara göre; U.A isimli kişi Gebze’de iş adamlarının işyerlerine giderek kendisini polis olarak tanıttı. U.A iş yeri sahiplerine İzmit’ KOM’dan geldiğini ve silah ruhsatı almak için kendilerine yardımcı olabileceğini söyledi. Bu yöntem ile Gebze’ki iş adamlarını dolandırarak 56 bin TL para toplayan U.A ardından kayıplara karıştı. Yaşanan olay sonrasında gelen ihbarları değerlendiren Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Ekipleri yapmış olduğu sıkı takip sonucu U.A’yı Gebze Mustafapaşa Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadesi alınan U.A ardından adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751