banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Dolandırıcıların Hedefi Bu Kez  Gazeteci Oldu

Dolandırıcılar karttan 5 işlem yaparken, yüksek miktarda alış verişin gerçekleştirildiği öğrenildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Mustafa Eranıl,  gazeteciye ait olan kredi kartı dolandırıcılar tarafından kopyalanarak alış veriş yapıldığı belirtildi. Kendisine banka tarafından gelen ' Şüpheli İşlem' bildirisi sonrası bankanın müşteri hizmetlerini arayan gazeteci Eranıl, kendi ekstresine ait harcamaları görünce şok oldu. Hemen kredi kartını iptal eden Eranıl; bankaya itiraz ederek, ekstresine yansıtılan borcun iptalini istedi.

Eranıl, 'Bankadan bana bildirim geldi. Şüpheli işlem diye. Ben hemen bankayı aradım. Benim kredi kartımdan döviz kuru üzerinden 5 çekim yapıldığını söylediler. Banka yetkililerine 'bunları ben yapmadım, ne yapabilirim' dedim. Onlarda bana 'itiraz et' değerlendirelim dediler. İtiraz ettim. Kartlarımı iptal ettirdim.  Çekim bu gün sabah saat 04.00 civarlarında yapılmış; ben ise kartımı 06.00'da iptal ettirdim. Fark etmeseydim dolandırıcıların tam kurbanı olacaktım. Bu konuda yasal haklarımı arayacağım' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826