DOLANDIRILMAKTAN KOMŞULARI SAYESİNDE KURTULDU..!

Alınan bilgi ve iddialara göre, Salih İrak (52) adlı vatandaşı arayarak kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, emekli maaşını aldığı bankaya gitmesini istediler.

Telefon konuşmalarının arka fonundaki telsiz sesini duyan ve arayanları polis zanneden şahıs, tam tuzağa düşmek üzereyken komşuları kapının önündeki telaşını ve konuşmaları gördüler.

Durumu fark eden komşuları bir yandan Salih İrak’ı dolandırıldığına ikna etmeye çalışırken, diğer taraftan da polise haber verdiler.

İlk başta komşularına itiraz eden Salih İrak, dirense de en sonunda telefonun öbür ucundaki dolandırıcılar başarısız olacaklarını anladılar ve sonra tekrar arayacaklarını söyleyerek telefonu kapattılar.

Eve gelen polis, bir süre dolandırıcıların harekete geçmesini beklediler ancak, daha sonra Salih İrak’ı karakola götürerek, başvurusunu aldılar.

İnandım

Telefon dolandırıcılarının kurbanı olmaktan son anda kurtulan Salih İrak, konuşanların çok inandırıcı olduklarını söyleyerek, ‘’Benim bile hatırlamadığım özel bilgilerimi sıraladılar. Bana öncelikle emekli olduğumu ve şu anda terör örgütlerinin hesabımdan 25 bin lira kredi kullandıklarını, operasyon yapacaklarını söylediler. Evde altınım olup olmadığını da sordular. Beni bankaya yönlendireceklerdi ki komşularım durumu anlayıp, uyardılar’’ dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817