banner2779
banner2752
banner2750

Döner bıçağıyla tekel bayiini bastı
 Gölcük'te meydana gelen olayda alkollü bir kişi tartıştığı tekel bayiini döner bıçağı ile bastı. İş yerinin camlarını kıran şahsı polis ekipleri biber gazı ile etkisiz hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre Gölcük Merkez Mahallesi üzerinde bulunan Sultan Tekel Bayii adlı işyerine gelen Metin İ. adlı kişi büfe sahibi Aydoğan Onat'dan parasız içki istedi. Alkollü olan Metin İ. ile büfe sahibi tartıştı. Büfe sahibi Onat, şahsı işyerinden çıkardı. Yaklaşık 15-20 dakika sonra Metin İ. eline aldığı döner bıçağı ile yeniden büfeye geldi.

Elindeki döner bıçağını rastgele sallayan Metin İ., dükkanın camlarını kırdı. Çevre bulunan polis ekipleri hemen olay yerine gelerek Metin İ.'yi engellemeye çalıştı. Bir türlü sakinleştirilmeyen Metin İ., polisin sıktığı biber gazı ile etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan Metin İ. karakola götürüldü. Yaşanan kargaşada büfe sahibi Aydoğan Onat hafif şekilde yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751