banner2779
banner2752
banner2750

DÖNMEZ AİLESİ TARİHİ YENİDEN CANLANDIRDI
 Körfez’in uzun süre önce tanınan esnaflarından olan ve daha sonra kasaplığı bırakarak börekçiliğe geçen Mustafa Dönmez’in adı ve izleri yeniden açılan işyeri ile tekrar canlandı. Uzun süre Körfez halkının Dönmez Kasap olarak tanıdığı ve et alış-verişini yaptığı Dönmez Kasap, Tütünçiftlik Cahit Zarifoğlu Caddesi Numara 7/C’de yeniden resmi olarak hizmete açıldı.

Açılış hazırlıkları bir süredir devam eden ve Dönmez adına yakışır bir işyerini halka sunmak için çaba harcayan İlker Dönmez, Taner Dönmez ve amcaları Hüseyin Dönmez, çalışmaların tamamlanmasının ardından Dönmez Kasap’ın açılışını gerçekleştirdiler. Dönmez Kasap’ın açılışına kalabalık sayıda katılım gerçekleşirken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, KTO Başkanı Mustafa Efe, KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan, işadamları Recep Öztürk, Hamza Küpeli, Hüseyin Öztürk, Ahmet Kırcı, Körfez Esnaf Kefalet Odası Başkanı Ferit Kır, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Göçmen Börekçisi Ege Distribütörü Tarık Kır ve çok sayıda aile yakını ile esnaf katıldılar.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Dönmez ailesinin yaptıkları çalışmalar ve açtıkları işyerleri ile ülke ve ilçe ekonomisine, itihdamına büyük katkılar sağladığını, yeniden hizmete başlayan Dönmez Kasap’ı açmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Konuşmalardan sonra dualar okundu ve Dönmez Kasap yeniden resmi olarak hizmete açıldı. Açılış kurdelesini İsmail Baran, Mustafa Efe, İlker Dönmez ve Hüseyin Dönmez kestiler. Dönmez Kasap, daha önce Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde uzun süre hizmet vermiş ve sonra işkolu değişimi nedeniyle kapatılmıştı. Rahmetli olan Mustafa Dönmez, ilçede bu işyeri ile tanınmış ve sevilmişti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751