DOSTLARI, AŞIK VEYSEL’İ UNUTMADI
 İzmit Belediyesi ile Kocaeli Sivaslılar Derneği’nin birlikte düzenlediği Aşık Veysel’i anma etkinliği Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapıldı. Etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı İbrahim Kabasakal ile çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte konuşan Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı Kabasakal, İzmit Belediye Başkanı Doğan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da yaptığı konuşmada ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemden geçtiğimizi belirterek” ülkemiz üzerine  asırlardır oyunlar oynanıyor. Hedefleri, bizleri, Anadolu’dan atmak. Şimdiye kadar bunda  başarılı olamadılar. Dün düzenli ordularla yapamadıklarını bugün  terörle yapmaya çalışıyorlar. Dün nasıl başarılı olamadılarsa, bugün de yarın da   amaçlarına ulaşamayacaklar. Millet olarak, bir  ve beraber olarak bu oyunların da üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu. Aşık Veysel’in eserlerinin seslendirildiği geceye katılanlar düzenlenen etkinlikten memnun kaldıklarını söylediler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817