Doydum’dan Muhteşem Açılış
 Körfez ilçe Ağadere Caddesi çeşme sokakta Doydum Simit ve unlu mamulleri merkez açılışı muhteşem bir kalabalık ve protokol eşliğinde açıldı.

 

Körfez ilçenin tek ve en leziz simit fırını olan 4 şubesi bulunan Doydum Simit ve unlu mamullerinin merkez açılışı yeni bir dizayn, Muhteşem bir kalabalık ve protokol eşliğinde açıldı. İşletmeciliğini Mehmet Özkartal ve genç dinamik iş adamlarından İrfan Özkartal’ın yaptığı Doydum simit sarayı ve unlu mamulleri açılışında Özkartal ailesini dostları ve işadamları da yalnız bırakmadı.

 

KURBANLAR KESİLDİ.

Doydum simit ve unlu mamülleri açılış yapılmadan önce 3 tane kurbanlık koç körfez müftüsü Hasan Erdoğan’ın duaları eşliğinde kesildi. Kurbanlık kesiminin ardından Kokteyl eşliğinde davetliler Doydum unlu mamullerinden ikramlardan tattıktan sonra açılış gerçekleşti.

KURDELAYI PROTOKOL KESTİ.

Doydum simit sarayı ve unlu mamulleri açılış kartelasını CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, Körfez kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Saadet Partisi genel başkan yardımcısı İlyas Tongüç, KTO başkanı Mustafa Efe, Körfez ilçe Emniyet müdürü Cenk Özmen,Körfez esnaflar odası başkanı Yahya Öztürk, Körfez şoförler odası başkanı Ali Karadeniz, Kocaeli kantin işletmecileri dernek başkanı Ali Can Kazgan kesti. Açılış programına AK Parti körfez ilçe başkanı Osman Badem, CHP körfez ilçe başkanı Tuğman Kayalı, Saadet Partisi körfez ilçe başkanı Recep Sarıdoğan, Körfez belediyesi spor danışmanı Metin Özkan, Körfez Ağrılılar dernek başkanı Suat Demir, Körfez Karadenizliler dernek başkanı Hasan Yazıcı, Kars, Ardahan, Iğdır vakfı başkanı Erdoğan Bozkurt, Körfez Kent Konseyi gençlik kollları başkanı Hakan Tosun, İş adamlarımızdan körfez Ağrılılar derneği eski başkanı Ziyaeddin Dörma, Ali Çakır, Veli Yıldız, Mehmet Bozkurt, Fatih Fidan, Öner Kazgan, Erdal Aydın, Siyasi parti meclis üyeleri, Muhtarlar, STK’lar, Özkartal ailesinin dostları, Akrabaları, Körfez esnafı ve halk katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817