DP ‘den 3 Aday Adayı


Partinin ilçede bulunan aday adayları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Önceki akşam ilçe binasında düzenlenen törenle DP’nin yeni belediye başkan aday adayları resmi başvurularını yaptılar.

3 İSİM ADAY ADAYI OLDU

İlçe başkanı Cemil Çoruh’un öncülük ettiği toplantıda Tugay Polat, Hülya Uluzman ve Uğur Nurcan, Demokrat Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldular. Başvuru törenine aday adaylarının yanı sıra katılanlar arasında DP Genel İdare Kurulu Üyesi Murat Aydoğdu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve kalabalık bir partili grup yer aldı.

ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Törende konuşan ilçe başkanı Cemil Çoruh, “Kökleri derinlerde olan bir partiyiz. Ülkenin dağını taşına hizmet götürmüş olan partimizde Körfez ilçemiz için 3 arkadaşımız belediye başkan için aday adaylıklarını açıkladılar. Kendilerini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. En kısa zamanda adayımızı belirleyeceğiz. ‘Körfez’de biz de varız’ diyerek sahada olacağız” dedi. Toplantı seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ele alınması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817