banner2779
banner2752
banner2750

DP Genel Başkanı Uysal Kocaeli'deydi.
  Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türk milletiyle geleceğe emin adımlarla yürüyeceklerini belirterek, 

"Tecrübe ve bugün taşıdığımız sorumluklarla beraber, bu büyük milleti geleceğe taşıyacağız" dedi. 

Partisinin Körfez İlçe Teşkilatı hizmet binasının açılış töreninde konuşan Uysal, taşıdıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını kaydederek, Türkiye'yi bulunduğu coğrafyada geleceğe taşımanın, daha büyük başarılarla taçlandırmanın siyaset yapanların birinci önceliği olmalısı gerektiğini söyledi. 

"Geçmişte Adalet Partisi (AP), Doğru Yol Partisi (DYP) ve Anavatan Partisi 

(ANAP) ne yapmışsa, inşallah önümüzdeki süreçte de DP hep beraber aynısını yapacaktır" diyen Uysal, şöyle konuştu: 

"Geçmişimizi satır satır biliyoruz. Kökü mazide olan bir parti olarak ifade ediliyoruz. Biz büyük geleneksek, gelenek olmak sadece kendimizi tekrar etmek değildir. Milletle beraber geleceğe emin adımlarla yürüyecek, tecrübe ve bugün taşıdığımız sorumluklarla beraber, bu büyük milleti geleceğe taşıyacağız. 

İşte bu inançla, işte bu azim ve kararlılıkla başlatılan bu büyük yürüyüşü bugün inşallah daha da ileriye taşıma inancını bütün yönetici kadrolarımızla birlikte taşıyoruz." 

-"Duvarları yıkacak irade biziz"- 

Uysal, inanmadıkları ve milletin kalbinin tasdik etmediği hiçbir şeyi söylemeyeceklerini vurgulayarak, "Dostlar alışverişte görsün diye, büyük Akif'in 

'gelenin keyfi için geçmişe sövemem' ifadesiyle, ne geçmişe hakaret ettireceğiz ne de geçmişe sövdüreceğiz" şeklinde konuştu. 

Herkesin hür ve eşit olduğu Türkiye'yi yaratacak iradeye sahip olduklarını ifade eden Uysal, "Duvarları yıkacak irade biziz. 'Bugün o duvarları kaldıracağız' diyenlerin, başka zeminlerde duvarlar örerek Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini taşıyabilme imkanı yoktur" dedi. 

Uysal, konuşmasının ardından hizmet binasının açılış kurdelesini keserek, partililerle fotoğraf çektirdi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751